به فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی آروند تمدن پارس خوش آمدید

جدیدترین محصولات

تویین (پلی سوربات) 80- 100 گرم

35000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

تویین (پلی سوربات) 80- 1 لیتر

220000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

شی باتر 1 کیلوگرم

360000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

شی باتر 200 گرمی

75000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

شی باتر 100 گرمی

40000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

کره کاکائو 1 کبلوگرم

320000 تومان
کره کاکائو که به عنوان روغن تئوبروما نیز شناخته می شود، از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد.

کره کاکائو 200 گرمی

70000 تومان
کره کاکائو که به عنوان روغن تئوبروما نیز شناخته می شود، از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد.

پودر تالک 1 کیلوگرم

75000 تومان
این پودر در ساخت لوازم آرایشی‌های مختلف از جمله انواع کرم پودر، سایه چشم، انواع رژ لب، رژ گونه، مداد چشم، سرمه چشم، براق کننده‌های بدن و مو و خیلی ابزارهای آرایشی دیگر و همچنین برای جلوگیری از پخش شدن لاک ناخن استفاده می شود.

پودر تالک 100 گرم

15000 تومان
این پودر در ساخت لوازم آرایشی‌های مختلف از جمله انواع کرم پودر، سایه چشم، انواع رژ لب، رژ گونه، مداد چشم، سرمه چشم، براق کننده‌های بدن و مو و خیلی ابزارهای آرایشی دیگر و همچنین برای جلوگیری از پخش شدن لاک ناخن استفاده می شود.

پودر میکا سفید 1 کیلوگرم

200000 تومان
این ماده بافتی شبیه به تالک دارد اما با مالیده شدن بافت آن کاملا شکسته می‌شود و اثر گچی تالک را ندارد. این ماده قبلا نیز در ساخت مواد آرایشی اکلیلی و براق مثل سایه و رژ لب به کار می‌رفت و اکنون با استفاده از آن در کرم‌پودرها و محصولات دیگر، پودر کاملا روی صورت محو می‌شوند و فقط رنگ آن باقی می‌ماند در نتیجه بافتی سبک‌تر دارند.

پودر میکا سفید 100 گرم

35000 تومان
این ماده بافتی شبیه به تالک دارد اما با مالیده شدن بافت آن کاملا شکسته می‌شود و اثر گچی تالک را ندارد. این ماده قبلا نیز در ساخت مواد آرایشی اکلیلی و براق مثل سایه و رژ لب به کار می‌رفت و اکنون با استفاده از آن در کرم‌پودرها و محصولات دیگر، پودر کاملا روی صورت محو می‌شوند و فقط رنگ آن باقی می‌ماند در نتیجه بافتی سبک‌تر دارند.

کائولن 1 کیلوگرم

60000 تومان
کائولن يک کاني رسي است که به مواد آرايشي اضافه مي شود تا رطوبت را جذب کند. کائولن مي تواند پوشش خوبي روي پوست بوجود آورد و در مقابل مواد چرب و کرم ها مقاوم است.

اکسید روی 1 کیلوگرمی

140000 تومان
این ماده شیمیایی به عنوان ماده افزودنی در تهیه مواد و محصولات زیادی همچون مکمل های غذایی، سرامیک، شیشه، لاستیک، پلاستیک، مواد آرایشی، رنگ، انواع چسب، روغن و روان کننده ها، رنگدانه های تجاری، باتری، آهنرباهای فریت، بازدارنده های آتش و… مورد استفاده قرار می گیرد.

اکسید روی 100 گرمی

20000 تومان
این ماده شیمیایی به عنوان ماده افزودنی در تهیه مواد و محصولات زیادی همچون مکمل های غذایی، سرامیک، شیشه، لاستیک، پلاستیک، مواد آرایشی، رنگ، انواع چسب، روغن و روان کننده ها، رنگدانه های تجاری، باتری، آهنرباهای فریت، بازدارنده های آتش و… مورد استفاده قرار می گیرد.

گلیسیرین 1 کیلوگرم

60000 تومان
گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد. گلیسیرین در بسیاری از صابون ها و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

گلیسیرین 1200 گرمی

75000 تومان
گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد. گلیسیرین در بسیاری از صابون ها و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

استئاریک اسید 1 کیلوگرم

95000 تومان
اسید استئاریک کاربردهای گسترده‌ ای دارد.جالب است بدانید اسید استئاریک بصورت طبیعی در آووکادو و خاک شیر موجود است. این ماده در تولید محصولات مراقبت از مو و سایر محصولات بهداشتی کاربرد دارد

استئاریک اسید 100 گرمی

15000 تومان
اسید استئاریک کاربردهای گسترده‌ ای دارد.جالب است بدانید اسید استئاریک بصورت طبیعی در آووکادو و خاک شیر موجود است. این ماده در تولید محصولات مراقبت از مو و سایر محصولات بهداشتی کاربرد دارد

فنوکسی اتانول 50 میل

50000 تومان
یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین استفاده‌ها از فنوکسی اتانول در صنعت آرایشی و بهداشتی است. این ماده از رشد باکتری‌ها و مخمرها در مواد آرایشی و بهداشتی جلوگیری کرده، از این رو باعث افزایش طول عمر آن می‌شود.

موم پرک سفید 1 کیلوگرم

400000 تومان
کاربرد بیزواکس بسیار متنوع بوده و نه تنها در صنایع بهداشتی، دارویی، شمع سازی که در صنعت محصولات آرایشی بهداشتی کاربرد دارد

موم پرک سفید 100 گرمی

50000 تومان
کاربرد بیزواکس بسیار متنوع بوده و نه تنها در صنایع بهداشتی، دارویی، شمع سازی که در صنعت محصولات آرایشی بهداشتی کاربرد دارد

هاون چینی سایزهای مختلف

23000 تومان
با توجه به نوسانات بازار جهت استعلام قیمت‌های روز، از طریق تلگرام و واتساپ اقدام فرمایید. با توجه به نوسانات بازار جهت استعلام قیمت‌های روز، از طریق تلگرام و واتساپ اقدام فرمایید.

هاون چینی سایزهای مختلف

23000 تومان
با توجه به نوسانات بازار جهت استعلام قیمت‌های روز، از طریق تلگرام و واتساپ اقدام فرمایید. با توجه به نوسانات بازار جهت استعلام قیمت‌های روز، از طریق تلگرام و واتساپ اقدام فرمایید.

مطالب

و یا برای اطلاع از اخرین و محصولات ما به صفحات اجتماعی ما مراجعه فرمایید و از مسابقات ما با خبر شوید