به فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی آروند تمدن پارس خوش آمدید

روغن هسته انگور 100 میل

قیمت : 45000 تومان
محبوبیت : 1

روغن هسته ی انگور دارای خواصی میباشد که برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.از روغن هسته ی انگور در ترکیبات آرایشی و بهداشتی،ساخت لوازم آرایشی،محصولات مراقبت مو و کرم های طبیعی استفاده میشود.از مهم ترین خواص روغن هسته ی انگور میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1-بهبود جای زخم ها پس از عمل جراحی

2-متعادل سازی رنگ پوست

3-بهبود سیاهی دور چشم

4-جلوگیری از ریزش مو

5-بهبود آکنه های پوستی

این محصولات را هم ببینید

تویین (پلی سوربات) 80- 100 گرم

30000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

تویین (پلی سوربات) 80- 1 لیتر

220000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

شی باتر 1 کیلوگرم

360000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

شی باتر 200 گرمی

75000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.