به فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی آروند تمدن پارس خوش آمدید

روغن اسطخدوس 100 میل

قیمت : 35000 تومان
محبوبیت : 1

روغن اسطخودوس دارای خواصی میباشد که برای سلامت پوست و مصارف موضعی بسیار مفید است.از روغن اسطخودوس در ترکیبات آرایشی و بهداشتی،ساخت لوازم آرایشی،محصولات مراقبت پوست و کرم های طبیعی استفاده میشود.از مهم ترین خواص روغن اسطخدوس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1-بهبود جوش صورت

2-کاهش چین و چروک

3-بهبود درد های رماتیسمی

4-خواص ضدباکتریایی

5-بهبو جای زخم

این محصولات را هم ببینید

تویین (پلی سوربات) 80- 100 گرم

30000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

تویین (پلی سوربات) 80- 1 لیتر

220000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

شی باتر 1 کیلوگرم

360000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

شی باتر 200 گرمی

75000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.