به فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی آروند تمدن پارس خوش آمدید

روغن آرگان مراکش 50 میل

قیمت : 50000 تومان
محبوبیت : 1

روغن آرگان دارای خواصی میباشد که برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.از روغن آرگان در ترکیبات آرایشی و بهداشتی،ساخت لوازم آرایشی،محصولات مراقبت مو و کرم های طبیعی استفاده میشود.از مهم ترین خواص روغن آرگان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-درمان خشکی پوست

2-جلوگیری از وز شدن موها

3-افزایش سلامتی مو

4-مرطوب کنندگی لب ها

5-ضد پیری

این محصولات را هم ببینید

تویین (پلی سوربات) 80- 100 گرم

30000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

تویین (پلی سوربات) 80- 1 لیتر

220000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

شی باتر 1 کیلوگرم

360000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

شی باتر 200 گرمی

75000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.