به فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی آروند تمدن پارس خوش آمدید

روغن خراطین 1 لیتر

قیمت : 650000 تومان
محبوبیت : 1

روغن خراطین  دارای خواصی میباشد که برای سلامت پوست و مو و افزایش حجم لب ها و سابر اندام های بدن بسیار مفید است.از روغن خراطین در ترکیبات آرایشی و بهداشتی،ساخت لوازم آرایشی،محصولات مراقبت مو و کرم های طبیعی استفاده میشود.از مهم ترین خواص روغن خراطین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1-رفع خط لبخند و پیشانی

2-افزایش و بهبود گردش خون

3-حجم دهی لب ها

4-افزایش حجم اندام ها

5-کمک به رشد موها

این محصولات را هم ببینید

تویین (پلی سوربات) 80- 100 گرم

30000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

تویین (پلی سوربات) 80- 1 لیتر

220000 تومان
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد.

شی باتر 1 کیلوگرم

360000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.

شی باتر 200 گرمی

75000 تومان
کره شی (شی باتر) چربی استخراج شده از درخت شی است. شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. به همین خاطر کاربرد گسترده ای در فرمولاسیون محصولات آرایشی دارد.