به فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی آروند تمدن پارس خوش آمدید.

اسانس گیلاس محلول در آب و روغن تخفیف خرید آنلاین


موجودی : 1 عدد
1کیلوگرم: 6,000,000 تومان

محلول در آب و روغن
در صنعت عطرسازی، اسانس گیلاس به‌طور گسترده در تولید ادکلن‌ها و عطر‌های زنانه استفاده می‌شود.
 همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز از این اسانس برای تولید محصولاتی مانند صابون، شامپو و لوسیون استفاده می‌گردد. 
همچنین در صنعت غذایی نیز کاربرد دارد و به‌عنوان طعم‌دهنده در انواع شیرینی‌ها و دسر‌ها به کار می‌رود.

شماره تماس خود را ثبت کنید تا در صورت موجود شدن محصول ،از طریق پیامک به شما اطلاع داده خواهد شد

محصولات مرتبط

اسانس ادکلنی مارلی هالتان

مشاهده

اسانس ادکلنی ایو سن لورن لیبره

مشاهده

اسانس آناناس

مشاهده

اسانس رزماری

مشاهده
تمام حقوق مادی و معنوی مربوط به آروند تمدن پارس میباشد.طراحی و برنامه نویسی : عامرتجارت خلیج فارس
پشتیبانی در واتساپ
  • سلام دوست من! 😊
    میتونم کمکت کنم؟